Draisma Dynamo houdt één punt over aan bezoek aan Limburg

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft de eerste wedstrijd in de A-poule in Sint-Odiliënberg nipt verloren van Numidia VC Limax. Na een bijna twee uur durend gevecht trok de thuisploeg zondagmiddag in een vijfsetter aan het langste eind.
image1.jpegTwee maanden geleden slikte de equipe van Redbad Strikwerda in sporthal De Roerparel een 3-1 nederlaag. Ditmaal hield Draisma Dynamo één punt over aan het bezoek aan Limburg. In de beslissende tiebreak gingen de bezoekers uit Apeldoorn bij de veldwissel nog met 7-8 aan de leiding. Die voorsprong wist het echter niet over de streep te trekken. Bij de stand 11-11 stokte de score en wist Limax met vier punten op rij de zege naar zich toe te trekken. De jarige Duco Krook – hij mocht zondag 28 kaarsjes uitblazen – kreeg zodoende geen overwinning als verjaardagscadeau.
image2.jpegSetstanden: 25-20, 17-25, 25-18, 24-26, 15-11

In het andere duel dat zondag in de A-poule gespeeld werd, bleef Active Living Orion in Groningen Nova Tech Lycurgus met 3-2 de baas.
 
De stand na de eerste speeldag is:
1 Active Living Orion 1-5, 2 Numidia VC Limax 1-3, 3 Draisma Dynamo 1-3, Nova Tech Lycurgus 1-1

📸Manon Koopman, Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.