Draisma Dynamo heeft weinig moeite met ZVH

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft ook deel twee van de drukke decembermaand schadevrij doorstaan. Na Sliedrecht Sport moest woensdagavond ook Scherp in Packaging ZVH eraan geloven.
image3.jpeg
Ruim 75 minuten had de thuisploeg in de Draisma Dynamo Arena nodig om de opponent uit Zevenhuizen met 25-16, 25-22 en 25-21 in te pakken en weer naar huis te sturen. “Soepel ging het niet vanavond, maar dit is er zo eentje waarvan je weet dat je de punten moet pakken”, verklaarde Sjors Tijhuis na afloop.
image4.jpeg
De midweekse thuiswedstrijd was een lekkere opwarmer voor de dubbel die de ploeg aanstaand weekend voor de boeg heeft “Je speelt zaterdagavond laat en dan zondagmiddag om vier uur alweer. Daar zit weinig tijd tussen, maar wij klagen niet. Nee, ik denk niet dat Orion onze eerste serieuze krachtproef wordt. We moeten SSS ook zeker niet onderschatten” beseft Tijhuis wel dat de landskampioen in Barneveld en Doetinchem scherper voor de dag moet komen dan tegen Scherp in Packaging ZVH.

Tegen Sliedrecht Sport, vier dagen eerder, onderscheidde de middenaanvaller zich in serverende zin. Tijhuis ontwikkelt zijn opslag steeds meer tot een wapen waarmee hij tegenstanders pijn kan doen. Dat het ditmaal wat minder ging, vond hij niet zo vreemd. “Zoals het tegen Sliedrecht ging valt moeilijk te evenaren”, vertrouwt Tijhuis erop het ‘servicekanon’ de komende weken volop in stelling te kunnen brengen.image2.jpeg

📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.