Draisma Dynamo heeft weinig moeite met VCN

image0.jpeg
Draisma Dynamo lijkt over de teleurstelling van de voortijdige uitschakeling voor de Champions League te hebben heen gezet. In Sporthal Oostgaarde in Capelle aan den IJssel kende het zaterdagavond weinig problemen met VCN.
Welgeteld één uur en drie minuten waren er volgens het wedstrijdformulier nodig om de wedstrijd tot een succesvol einde te brengen en de setstanden 25-12, 25-20, 25-15 op het scorebord te krijgen. Ricardo Hofman was met elf punten de meest trefzekere man aan Draisma Dynamo-kant. Ook Duco Krook en de in de basis gestarte Mike van Cooten waren met tien punten lekker op dreef.
Komende week staat de landskampioen voor twee interessantere uitdagingen. Woensdagavond mag Draisma Dynamo vanaf 19.30 uur in de Draisma Dynamo Arena in de heenwedstrijd van de 1/32 finale voor de CEV Cup aantonen in hoeverre het in staat is om het verwachte aanvalsgeweld van het Poolse PGE SKRA Belachtow te weerstaan. Drie dagen later mogen de manschappen van coach Redbad Strikwerda in Apeldoorn in de topper tegen SAMEN Lycurgus proberen de ongeslagen status in de eredivisie vast te houden.
image1.jpeg

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.