Draisma Dynamo heeft selectie nagenoeg rond


Draisma Dynamo heeft de selectie voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond. Vast staat dat de landskampioen met een sterk verjongde spelersgroep de titel gaat proberen te verdedigen. Al kan coach Redbad Strikwerda ook na de zomervakantie een beroep blijven op de ervaring van Jeroen Rauwerdink. Het ware liefhebbersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Vandaar dat de routinier, die in september zijn 36e verjaardag viert, heeft besloten er nog een jaar aan vast te knopen.

Terwijl Freek de Weijer en Maikel van Zeist als afsluiting van een bewogen en gedenkwaardig volleybaljaar momenteel nog met Oranje de Apeldoornse eer hooghouden bij de Volleyball Nations League, kijken de technische staf en het management van Draisma Dynamo al over de Oranje sportzomer van 2021 heen. Twaalf spelers liggen er momenteel vast. Met Nico Manenschijn wordt nog gesproken over een mogelijke verlenging van zijn verblijf in de Draisma Dynamo Arena.

Van de kampioensselectie van het afgelopen seizoen nemen Jeroen Rauwerdink, Joris Berkhout, Sjors Tijhuis, Frits van Gestel, Ricardo Hofman, Jeffrey Klok en Stijn de Ruijter de taak op zich om de titel te verdedigen. Zij krijgen daarbij ondersteuning van middenaanvaller Robin Boekhoudt (SSS), diagionaal Martijn Brilhuis (TT Papendal), passer-loper Yannick Bak (TT Papendal), spelverdeler Daan Haanappel (VoCASA) en middenaanvaller Duco Krook (VoCASA).

Freek de Weijer (AOP Kiffissia, Griekenland), Maikel van Zeist, Mats Kruiswijk (ZVH), Sjoerd Hoogendoorn (VIVES IJsseltein), Nathan Fullerton en Wessel Blom keren Draisma Dynamo de rug toe. De Stichting Topvolleybal Dynamo wil Freek, Maikel, Mats, Sjoerd, Nathan en Wessel danken voor hun inzet voor de club en wenst elk van hen veel succes in hun sportieve en maatschappelijke toekomst.

Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.