Draisma Dynamo haalt Robin Boekhoudt terug naar Apeldoorn

Terwijl de strijd om de landstitel een zinderende apotheose tegemoet gaat, is het management van Draisma Dynamo achter de schermen al druk bezig met het samenstellen van een kampioenswaardige selectie voor het komende volleybaljaar. De terugkeer van Robin Boekhoudt op het oude nest voorziet de spelersgroep in het seizoen 2021-2022 van een extra Apeldoorns tintje.

De 20-jarige Apeldoorner geldt als een onvervalst product uit de jeugdopleiding van SV Dynamo. Na bij Bielderman Koetsier SSS zijn eerste eredivisie-ervaringen op te hebben gedaan, hoopt de 2,05 meter lange middenaanvaller in vertrouwde omgeving zijn talenten verder te ontplooien.

“Van mijn zesde tot mijn zestiende heb ik in de jeugd bij Dynamo gezeten. Toen ben ik naar SSS gegaan. Daar heb ik vier jaar gespeeld, in heren 3, 2 en 1. Op mijn zeventiende heb ik mijn debuut gemaakt in het eerste van SSS. Ik denk dat dit een mooie stap is in mijn ontwikkeling”, heeft de nieuweling hoge verwachtingen van zijn overgang naar Draisma Dynamo.

Boekhoudt tekent bij Draisma Dynamo een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar.

Het vastleggen van een talent uit de eigen regio past geheel in de filosofie van de Stichting Topvolleybal Dynamo, verklaart bestuurslid technische zaken Wim Jonker. “We zijn blij met het aantrekken van een van de talentvolste middenmannen van Nederland. Het is leuk dat Robin oorspronkelijk van Dynamo komt en een jongen van de club is. We zijn heel erg benieuwd naar hoe hij zich gaat ontwikkelen en waar zijn plafond ligt.”

Foto: Karin Rouw

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.