Draisma Dynamo gauw klaar met VCN

image0.jpeg

Draisma Dynamo deed zondagmiddag tegen VCN wat het moest doen: het won het duel in de Draisma Dynamo Arena afgetekend met 3-0. 
image1.jpeg
De nummer voorlaatst van de eredivisie werd binnen een uur aan de kant gezet. De setstanden 25-16, 25-11 en 25-17 zeggen alles over het overwicht van de thuisploeg: ofwel 75 punten voor Draisma Dynamo tegen slechts 44 voor de Capellenaren. 
image2.jpeg
Door een aantal blessuregevallen in de spelersgroep was de spoeling dun voor de technische staf. Zo moesten Joris Berkhout en Sil Meijs noodgedwongen aantreden op voor hen ongebruikelijke posities. Beide Draisma Dynamo-spelverdelers wisselden elkaar af als middenaanvaller. Ook Stijn de Ruijter, die recent tegen VoCASA na lang blessureleed voor het eerst weer kort binnen de lijnen kwam, kreeg opnieuw speeltijd.
De Top-5 van de eredivisie ontloopt elkaar niet veel qua puntentotaal. De stand aan kop is na het voorlaatste speelweekend van 2022 als volgt: 1. Numidia VC Limax 13-32, 2. Simplex SSS 13-31, 3. Draisma Dynamo 13-30, 4. Active Living Orion 14-30, 5. SAMEN Lycurgus 13-28.
image3.jpeg
Draisma Dynamo sluit het kalenderjaar 2022 op zaterdag 17 december af met de uitgestelde wedstrijd om de Supercup. In de Draisma Dynamo Arena neemt de landskampioen het dan op tegen bekerwinnaar Lycurgus. Let op: de wedstrijd al om 19.00 uur!
image0.jpeg
Fotografie: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.