Draisma Dynamo gauw klaar met het Talentteam

Draisma Dynamo heeft de midweekse wedstrijd tegen het Talentteam moeiteloos tot een succesvol einde gebracht. In de Draisma Dynamo Arena had het woensdagavond slechts 58 minuten nodig om zich van de talenten te ontdoen. 
Aan de setstanden valt de overmacht van Draisma Dynamo duidelijk af te lezen: 25-12, 25-22, 25-13. Martijn Brilhuis, met vijftien punten, en Frits van Gestel (11) waren de meest trefzekere Draisma Dynamo-spelers.  
Door de zege klimt de landskampioen naar de tweede plaats op de eredivisieranglijst. Draisma Dynamo heeft vier punten achterstand op de actuele lijstaanvoerder Active Living Orion, maar ook één wedstrijd minder gespeeld. Een nieuwe speeldatum voor de onlangs afgelaste thuiswedstrijd tegen VoCASA is nog niet vastgesteld. 
Draisma Dynamo’s eerstvolgende competitiewedstrijd vindt plaats op zaterdag 27 november tegen RECO ZVH. Het duel in Zevenhuizen begint om 19.30 uur en is voor Draisma Dynamo-supporters uiteraard via een live-stream te volgen.
Tekst: Rob Kruitbosch 
Fotografie: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.