Draisma Dynamo gaat in Budva de mist in

image0.jpeg
Het was niet bepaald de week van Draisma Dynamo. Vier dagen na de competitienederlaag bij Numidia VC Limax ging de Nederlandse landskampioen in Montenegro ook in de heenwedstrijd van de zestiende finale van de CEV Cup de mist in. 
image3.jpegIn het Sportski Centar van Budva incasseerden de bezoekers uit Apeldoorn een 3-0 nederlaag tegen Budva. De setstanden vielen met 25-22, 26-24 en 25-21 in Draisma Dynamo’s nadeel uit.
In hoeverre de niet bepaald vlekkeloos verlopen reis naar Montenegro van invloed was op het resultaat, zullen we nooit met 100 procent zekerheid weten. Vast staat wel dat de vertragingen bij de vlucht van uit Eindhoven een optimale voorbereiding op de uitwedstrijd in Budva niet bepaald bevorderden. 
image2.jpegOm de achtste finales te behalen moet Draisma Dynamo woensdag tijdens de return in de Draisma Dynamo Arena vol aan de bak. Ondanks de tegenvallende score in Budva heeft het de kansen om verder te komen nog volledig in eigen hand. Bij een zege van 3-0 of 3-1 volstaat het winnen van de Golden Set daartoe. Met de steun van het thuispubliek kunnen de mannen van coach Redbad Strikwerda het tij alsnog keren. Aanvangstijd van de wedstrijd om 29 november in Apeldoorn is 19.30 uur.
image1.jpegWanneer de klus wordt geklaard, staat Draisma Dynamo in december tegenover de winnaar van de tweestrijd tussen Hypo Tirol en het Turkse Fenerbahçe. De Oostenrijkers wonnen woensdag in Innsbruck de eerste confrontatie met 3-2.

📸CEV

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.