Draisma Dynamo gaat ijskoud verder met winnen

Avondklokken. Sneeuw. Arctische temperaturen. Eredivisie-opponenten. Geen enkel obstakel lijkt Draisma Dynamo iets te deren. Draisma Dynamo laat zich tot dusverre in 2021 door niets en niemand uit het veld slaan. Het gaat ijskoud door met winnen.

Het inhaalduel tegen ComputerPlan VCN vormde daar woensdagavond geen uitzondering op. Door de 3-0 overwinning bij de promovendus nestelt het team van coach Redbad Strikwerda zich weer stevig en alleen aan de leiding. En passant stelde het ook definitief de deelname aan de kampioenspoule veilig.

Draisma Dynamo deed woensdagavond hetzelfde als wat het in november 2019 in de achtste finale van de beker deed. Het maakte andermaal korte metten met VCN. De reistijd van Apeldoorn naar Capelle – en weer terug – nam beduidend meer tijd in beslag dan de ongelijke tweestrijd in sporthal Oostgaarde. Draisma Dynamo’s technische staf kon naar hartenlust wisselen en gaf aan bijna alle deelnemers aan het midweekse uitstapje speeltijd. Setstanden: 12-25, 19-25, 17-25.

Draisma Dynamo resten nog twee duels in de reguliere (halve) competitie: zaterdag in de Draisma Dynamo Arena tegen Bielderman/Koetsier SSS en op zaterdag 27 februari als afsluiter de uitwedstrijd in Nijmegen bij VoCASA.

Tekst: Rob Kruitbosch || Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.