Draisma Dynamo en Simplex SSS veilen opkomstshirt voor Giro 555

Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ willen ook Draisma Dynamo en Simplex SSS hun steentje bijdragen ter ondersteuning van de slachtoffers van de recente aardbevingen in Turkije en Syrië.
Beide volleybalclubs gaan de opkomstshirts veilen die hun spelers dit weekend dragen bij het inspelen voorafgaand aan de halve finalewedstrijden om de nationale beker. De spelers zullen de shirts zelf signeren. Dit maakt de shirts tot een waar een collectors item voor fervente volleyballiefhebbers.
De opbrengst van de veiling gaat in z’n geheel naar Giro 555 en komt zo ten goede aan degenen die getroffen zijn door het verwoestende natuurgeweld.
Met deze actie hopen Draisma Dynamo en Simplex SSS een bescheiden bijdrage te kunnen leveren om het leed in de getroffen landen wat te verzachten.

Via deze link:
kunt u een bod doen op het gesigneerde shirt van uw favoriete speler.
Dagelijks zullen wij u via onze socials op de hoogte houden van de hoogste biedingen op de shirts. Mocht u overboden zijn dan kunt u nogmaals een bod doen, er kan geboden worden tot en met zaterdag 25 februari 09:00 uur.
Alle hoogste bieders ontvangen na 25 februari 09:00 uur een bevestigingsmail met daarin een betaallink.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.