Draisma Dynamo definitief zeker van plaatsing voor A-Poule

image0.jpeg
Door te winnen van Sliedrecht Sport heeft Draisma Dynamo zich definitief verzekerd van een klassering bij de eerste vier in het reguliere gedeelte van de BetCity Eredivisie. In Sporthal De Basis zegevierden de pupillen van coach Redbad Strikwerda woensdagavond met 0-3.
image1.jpeg
VoCASA was tot aan woensdag de enige ploeg die er in slaagde Sliedrecht Sport in eigen huis te verslaan. Zowel Nova Tech Lycurgus, Numidia VC Limax als koploper Active Living Orion dolven het onderspit tegen de als vijfde geklasseerde Zuid-Hollanders. De regerend landskampioen maakte daarentegen korte metten met de equipe van oud-Draisma Dynamo-speler Mats Kruiswijk en Daan Haanappel. Draisma Dynamo bond Sliedrecht Sport met de cijfers 17-25, 23-25 en 20-25 aan de zegekar.
image2.jpeg
Cas Abraham onderstreepte zijn goede vorm van de afgelopen wedstrijden door dertien punten voor zijn rekening te nemen. Yannick Bak en Duco Krook haalden eveneens de dubbele cijfers: tien.
image3.jpeg
Draisma Dynamo sluit de reguliere competitie op woensdag 7 februari af met de uitbeurt in Groningen bij Nova Tech Lycurgus.

📸Quinty Wolters Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.