Draisma Dynamo boekt simpele zege tegen Taurus

image1.jpeg
Draisma Dynamo heeft de thuiswedstrijd tegen Taurus eenvoudig in winst weten om te zetten. Het bleef de bezoekers uit Houten zondagmiddag in drie sets overduidelijk de baas. 
image2.jpeg
Veel tijd om te treuren over het verlies van donderdagavond bij Limax was er nauwelijks. Tweeënhalve dag later rekenden de mannen van Draisma Dynamo in iets meer dan een uur tijd af met Taurus. De sets eindigden met 25-17, 25-17, 25-19 alle drie in Apeldoorns voordeel.
Met name Martijn Brilhuis maakte met ‘bruut geweld’ indruk op de toeschouwers in de Draisma Dynamo Arena. Met een persoonlijke score van 19 punten sloeg en blokkeerde (één keer) de sterk op dreef zijnde diagonaalspeler er flink op los.
image3.jpeg
Plaatsing voor de kampioenspoule kan de landskampioen enkel nog theoretisch ontgaan. In de resterende zes competitieduels wordt het vooral zaak het reguliere eredivisie seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. 
Alvorens de equipe van Redbad Strikwerda op zaterdag 21 januari in Nijmegen nog wat recht te zetten heeft bij VoCASA, zijn er eerst bekerverplichtingen. In de achtste finale in de strijd om de nationale volleybalbeker komt woensdagavond Limax, de huidige nummer twee van de eredivisie, naar Apeldoorn. Vorig jaar strandde Draisma Dynamo in het bekertoernooi tegen de Limburgers. De cupkraker in de Draisma Dynamo Arena begint om 20.00 uur.
image4.jpeg
Bij winst mag de 9-voudig bekerwinnaar uit Apeldoorn zich opmaken voor een kwartfinalewedstrijd bij de winnaar van de tweedstrijd tussen de twee Topdivisionisten Madjoe en Qoppo Consult/AVV Keistad.
📸: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.