Draisma Dynamo blijft ook na tweede verlies drie zeges verwijderd van titelprolongatie

image3.jpeg
Draisma Dynamo heeft zondag ook de tweede wedstrijd in de finaleserie van de play-offs met een nederlaag moeten bekopen. Voor de tweede keer in twee dagen moest de regerend landskampioen in een vijfsetter buigen voor de Doetinchemmers
image1.jpeg
Het onderlinge verschil was opnieuw close. Beide finalisten gaven elkaar andermaal geen strobreed toe. Nadat Draisma Dynamo de eerste set met 25-20 in z’n voordeel besliste, was Active Living Orion in set twee en drie te sterk: 19-25, 17-25.
image4.jpeg
Zodoende moest voor de tweede opeenvolgende dag de vijfde set de beslissing brengen. Hierin liep Draisma Dynamo achter de feiten aan. Een achterstand van drie punten (8-11) werd in de slotfase weliswaar nog teruggebracht tot één punt, maar helaas serveerde Jelle Bosma bij de stand 13-14 uit.
image5.jpeg
Door de zege neemt Active Living Orion een 2-0 voorsprong in de finalereeks. Toch verandert er niets. Draisma Dynamo blijft ook na tweede verlies drie zeges verwijderd van titelprolongatie
image6.jpeg
Om in de race te blijven moet er daarom woensdagavond in de derde wedstrijd in Doetinchem wel gewonnen worden. Dat het kan, bewees Draisma Dynamo in de halve finale tegen Nova Tech Lycurgus. In die reeks maakte het eveneens een 2-0 achterstand ongedaan. De strijd om het landskampioenschap van 2024 is derhalve nog niet gestreden.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.