Draisma Dynamo bekert na CL-uitschakeling verder in CEV Cup

image2.jpeg
Draisma Dynamo is er helaas niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde kwalificatieronde om de Champions League. Evenals een week eerder in Apeldoorn moest de Nederlandse landskampioen dinsdagavond in Lissabon opnieuw z’n meerdere erkennen in Benfica.

In het Pavilhao n2 da Luz probeerden de bezoekers uit Nederland de huid zo duur mogelijk te verkopen. De noodzakelijke 3-0 of 3-1 overwinning en dan uitsluitend een Golden Set verzilveren, zat er evenwel niet in. In de eerste set mocht Draisma Dynamo voorzichtig ruiken aan de setwinst. In de tweede en derde set beschikten de Portugezen over meer inhoud en doorslagkracht. Setstanden: 31-29, 25-16, 25-21.

Nu de uitschakeling voor het hoofdtoernooi van de Koningsklasse een feit is, vervolgt Draisma Dynamo het Europacupseizoen in de CEV Cup. In de 1/32 finales is het Poolse SKRA Belchatow de tegenstander, een ploeg die misschien die misschien nog wel sterker moet worden ingeschat dan Benfica. De voormalig finalist van zowel de Champions League als het WK voor clubteams veroverde negen keer de landstitel in Polen en zeven keer de nationale beker.

De eerste confrontatie met SKRA Belchatow staat al op woensdag 19 oktober gepland in de Draisma Dynamo Arena. Een week later volgt de return in Polen.
Tickets zijn te koop via de onderstaande link:
image0.jpeg

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.