Draisma Dynamo behoudt ongeslagen status in eredivisie

image0.jpeg
Draisma Dynamo blijft na zeven wedstrijden nog altijd ongeslagen in de competitie. In Houten stond de eredivisiekoploper voor de vijfde keer geen set af.
Een walk-over was het zaterdagavond tegen Taurus zeer zeker niet voor Draisma Dynamo. In sporthal De Kruisboog verweerde de thuisploeg zich fel. De landskampioen had één uur en tien minuten nodig om het Houtense verzet te breken. Spelverdeler Sil Meijs, die drie sets lang de gelegenheid kreeg om zijn kwaliteiten te showen, wist zijn aanvallers dusdanig in stelling te brengen dat de drie punten uiteindelijk toch mee naar Apeldoorn gingen. Met zeventien punten was Martijn Brilhuis topscorer aan Draisma Dynamo-kant. 
Setstanden: 21-25, 22-25, 19-25.
Het eerstvolgende optreden van Draisma Dynamo vindt plaats op zaterdag 12 november in eigen huis. In navolging van de Draisma Dynamo-vrouwen, die om 17.00 uur aantreden tegen Visser Assen/Sudosa-Desto, werken de mannen om 20.00 uur deel 2 van de Super Saturday af tegen VoCASA.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.