Draisma Dynamo behaalt zondagse zege in Zevenhuizen

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft zondagmiddag in Zevenhuizen Scherp in Packaging ZVH verslagen. De wedstrijd in sporthal Swanla eindigde met 1-3 in Apeldoorns voordeel.
image1.jpeg
Anderhalve dag na de nederlaag in eigen huis tegen koploper Active Living Orion moest de landskampioen in Zuid-Holland flink aan de bak. Draisma Dynamo moest zelfs een set afstaan aan het als achtste geklasseerde Scherp in Packaging ZVH. Na een uur en 36 minuten stonden de setstanden 20-25, 25-23, 25-27, 16-25 op het scorebord.
image3.jpegDoor de zondagse zege in Zevenhuizen heeft Draisma Dynamo een eindklassering bij de eerste vier in de reguliere competitie binnen handbereik. De ploeg van trainer Redbad Strikwerda heeft aanstaande woensdag in de uitwedstrijd bij Sliedrecht Sport aan een punt genoeg om zich definitief te plaatsen voor de A-Poule. Hierin kunnen de vier hoogst geklasseerde eredivisieclubs hun plek veiligstellen voor de kwart- en halve finales van de play-offs om de landstitel.

đŸ“¸Manon Koopman Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.