Draisma Dynamo behaalt klinkende 3-0 zege tegen Lycurgus

image0.jpeg
Door de thuiswedstrijd tegen Nova Tech Lycurgus af te sluiten in een klinkende 3-0 zege heeft Draisma Dynamo zich keurig hersteld van de nederlaag van zes dagen eerder bij Numidia VC Limax.
image1.jpeg
Wie zich had opgemaakt voor een lange zit, kwam zaterdagavond bedrogen uit in de goed gevulde Draisma Dynamo Arena. Al na 75 minuten had Draisma Dynamo de klus tegen de Groningers vakkundig geklaard en stonden de setstanden 25-19, 25-19 en 25-23 op het scorebord.
image2.jpeg
Ofschoon Redbad Strikwerda altijd en overal verbeterpunten ziet, reageerde hij content op het behaalde resultaat. “Wij hebben te voorzichtig gespeeld. Dat wreekte zich bijna in de derde set. Zij hadden veel blessures en hadden wat op te lossen. Wij hebben niet heel bijzonder gespeeld. Er was ruimte om het beter te doen. Rust is er nooit. Je wilt zo lang mogelijk doorspelen om je zo lang mogelijk door te ontwikkelen”, hoopt Draisma Dynamo’s coach dat zijn ploeg de komende weken meer progressie kan boeken.
image3.jpeg
Strikwerda kijkt al vol verwachting uit naar de volgende topper in de A-poule, de uitwedstrijd op zondag 3 maart in Doetinchem tegen het tot dusverre ongenaakbare Active Living Orion. “Een goede tegenstander. Mooi om tegen te spelen.”

image4.jpeg
📸Wout van Zoeren, kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/draisma-dynamo-heren/

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.