Diagonaal Thomas Sleurink nieuw bij Draisma Dynamo

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft Thomas Sleurink vastgelegd voor het seizoen 2024-2025. De o22-international speelde het afgelopen seizoen voor Nova Tech Lycurgus
 
De 2,04 meter lange diagonaalspeler uit Kampen viert op 22 juni zijn twintigste verjaardag. Momenteel is hij zich met het nationale team o22 jaar aan het voorbereiden op het EK, dat in juli in eigen land (Groningen en Apeldoorn) plaatsvindt. Sleurink kwam eerder uit voor Reflex, Olhaco en het Talentteam Papendal. De nieuwkomer komt uit een echte volleybalfamilie. Vader Kees droeg in het verleden eveneens het shirt van Reflex. Zijn jongere broer Lukas speelt voor het Talentteam Papendal.
 
“Ik ben blij dat ik volgend seizoen kan aansluiten bij Draisma Dynamo. Ik denk dat ik zowel van de spelers als van de staf heel veel kan leren. Veel jongens van het teams ken ik al. Ik ben ervan overtuigd dat een mooi seizoen wordt”, kijkt de talentvolle Kampenaar vol vertrouwen uit naar zijn nieuwe uitdaging in de Draisma Dynamo Arena.
image1.jpegWim Jonker reageert verheugd op de komst van Sleurink. “We zien veel potentie in hem en hopen dat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen”, verklaart het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

📸Frank Nap

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.