Clean sheet in aanloop naar aanstaande topduels

image0.jpeg
De plichtplegingen bij de dopingcontrole na afloop leverden voor de uitverkoren Draisma Dynamo-spelers wat meer moeite op dan het verweer van Prima Donna Kaas. De 3-0 tegen de opponent uit Huizen betekende de vierde clean sheet op rij voor de landskampioen.
image4.jpeg
Qua resultaten heeft Draisma Dynamo tegen achtereenvolgens Simplex SSS, VoCASA, het Talentteam Papendal en PDK Huizen het maximale eruit gehaald, qua spel valt er volgens Niels Lipke nog wel het een en ander te verbeteren.
image1.jpeg
“Zeker in de tweede set gaven we PDK te veel ruimte. We hebben natuurlijk de afgelopen wedstrijden in wat uiteenlopende samenstellingen gespeeld. We kunnen ons dat veroorloven. Toch waren we vandaag op sommige momenten niet goed gefocust. Met alle respect voor PDK, maar wij moeten vanaf het begin laten zien: hier valt niets te halen”, sprak de Draisma Dynamo-libero na de 25-18, 26-24 en 25-20 zege van woensdagavond.
image2.jpeg
De uitwedstrijd van komend weekend bij Numidia VC Limax betekent voor Draisma Dynamo de misschien wel eerste echte krachtmeting in de BetCity Eredivisie. “Zondag is een belangrijke wedstrijd. Limax is een goede ploeg. Maar dat zijn wij ook. Wij weten dat we beter kunnen dan wat we vanavond hebben laten zien. Ik kijk er naar uit. Spelen tegen de topploegen blijft toch het leukst”, hoopt Lipke op een galavoorstelling met Gala-ballen in Sint-Odiliënberg.
image3.jpeg
Budva, Draisma Dynamo’s komende tegenstander in de CEV Cup, is voor Lipke nog een onbekende. “Ik weet er nog niet heel veel vanaf. We mogen ze zeker niet onderschatten, maar ik denk dat we zeker kans hebben om door te gaan”, meent de succesvolle trainer van het Dames 9-team van SV Dynamo.

📸Wout van Zoeren, kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/draisma-dynamo-heren/

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.