CL-loting vrijdag live te volgen via mediakanalen CEV


Het aftellen is begonnen. Op vrijdag 25 junivindt in Luxemburg de loting plaats voor de voorronden van de Champions League. Na de lunch weten coach Redbad Strikwerda en zijn manschappen welke horden zij dienen te nemen om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi. 
 
Bij de mannen hebben zich dit jaar in totaal 35 teams uit 26 landen ingeschreven voor het meest prestigieuze van de drie Europacuptoernooien. De 18 sterkste clubs, ofwel de absolute eliteteams van het continentale clubvolleybal, zijn automatisch gekwalificeerd voor de groepsfase. Draisma Dynamo behoort tot de zeventien kandidaten die zich vanaf september via de voorrondes kunnen kwalificeren.


 
Mogelijke bestemmingen voor de Nederlandse landskampioen zijn Tsjechië, Belarus, Finland, Portugal, Bulgarije, Oostenrijk, Kroatië, Montenegro, Bosnië, Roemenië, Estland, Zwitserland, Slowakije, London of de Canarische Eilanden. Voor Jeroen Rauwerdink behoort een weerzien met OIympiacos Piraeus tot de mogelijkheden, de club waarmee Draisma Dynamo’s meest ervaren speler in 2018 en 2019 de Griekse landstitel veroverde.
 
De loting vanuit het European Broadcasting Centre in Luxemburg-stad is vrijdag vanaf 12.30 uur live te volgen op zowel het YouTube-kanaal als de Facebook-pagina van de CEV

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.