Christophe George nieuwe assistent-trainer vrouwen Draisma Dynamo

image0.jpeg
Christophe George gaat komend seizoen invulling geven aan de functie van assistent-trainer van het Dames 1-team van Draisma Dynamo. De afgelopen vijf seizoenen was de Belg trainer van Topdivisionist US uit Amsterdam.
 
De 53-jarige George volleybalde zelf op het hoogste niveau in België en in Nederland voor het Amstelveense Martinus. “Ik heb altijd zoveel positieve berichten over Dynamo gehoord dat ik dacht: daar wil ik zelf ooit aan de slag als trainer. Ook als je kijkt naar Dynamo’s jeugdafdeling, spreekt het voor zich dat de club veel mogelijkheden heeft. In de huidige en toekomstige groep zitten veel ambitieuze en talentvolle speelsters. Dat spreekt me enorm aan. Ik denk dat Erwin Sikkema en ik op veel punten complementair zijn. Dat bleek uit de vele gesprekken die we samen gevoerd hebben”, kijkt George er naar uit om in de Draisma Dynamo Arena aan de slag te gaan.

Toekomstig hoofdcoach Erwin Sikkema verheugt zich op de samenwerking met zijn nieuwe klankbord. “Chris komt uit Wallonië, waar ik zelf in het verleden ook gespeeld heb. Respect, hulpvaardigheid en positief denken zijn zaken die ik daar geleerd heb en waarmee Chris is grootgebracht. Ik verwacht dat wij elkaar goed aanvullen en de dames van Draisma Dynamo samen naar een hoger plan kunnen brengen”, aldus Sikkema.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.