Caya van Cooten verlengt bij SV Dynamo

Caya van Cooten speelt ook volgend seizoen in het geel/rood. Na een periode van verschillende opties afwegen, heeft de 23-jarige passer-loper uit Raalte ervoor gekozen om bij SV Dynamo te verlengen. Afgelopen seizoen konden we steeds ver omhoog kijken en ik kijk uit naar een seizoen waarbij we meteen vanaf de start bovenin mee kunnen doen en strijden om de podiumplaatsen. De staf is erg blij met haarverlenging. Michael Beugelsdijk zegt daarover het volgende: “Caya is een speelster die het verschil kan maken tussen het spelen van leuke wedstrijden en het winnen van topwedstrijden.”

Susan Schut naar Regio Zwolle Volleybal

Naast het geweldige nieuws van Caya zijn we als club ook trots op de overstap van Susan Schut naar Regio Zwolle Volleybal. De net 17-jarige diagonaal is opgeleid bij SV Dynamo en heeft afgelopen jaar al zoveel indruk kunnen maken in de Topdivisie dat zij bij de Eredivisie op de radar kwam. Beugelsdijk“Uiteraard hoop je als club dat je jong talent aan het eerste team kan binden, maar wanneer dit soort kansen voorbij komen gaan wij het talent ook niet in de weg staan. Voor Susan is dit een geweldige kans en terecht dat ze die aangrijpt. Vanuit de staf wensen we haar heel veel succes toe.”

 

Lotte Leukenhaus doet een stapje terug

Na een vermoeiend seizoen heeft Lotte Leukenhaus helaas moeten besluiten dat zij na 4 seizoenen een stapje terug doet. Lotte reist voor haar werk veel naar de randstad en kon haar werk onvoldoende combineren met het sportieve programma van Dames 1 voor volgend seizoen. Samen met Lotte verkennen we nu de opties om volgend jaar met meerdere ervaren dames in het tweede team van SV Dynamo te gaan spelen. Met het wegvallen van Lotte komt er een plek vrij op het midden. “In onze zoektocht naar een waardige vervangster, mogen geïnteresseerden zich natuurlijk ook zelf melden”, sluit Beugelsdijk af.

 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.