Caya van Cooten keert terug bij Dynamo

Met Caya van Cooten verwelkomt het dames 1-team van SV Dynamo de eerste nieuwe aanwinst voor het komende volleybaljaar. De 21-jarige passer-loper uit Schalkhaar keert na een seizoen bij plaatsgenoot Alterno met eredivisie-ervaring in haar bagage terug op het oude nest.

Ook Melissa Rouw maakt na de zomer vast deel uit van SV Dynamo’s hoofdmacht. De libero, die in het verleden al meetrainde met de selectie, stamt uit de eigen opleiding.

Een vijftal speelsters neemt afscheid van SV Dynamo. Chantal Nijstad, Heleen Hesselink en Bo Duteweert stoppen met volleyballen, Eva van der Graaf vervolgt haar loopbaan op een lager niveau, terwijl Matilde Boerboom vertrekt naar VoCASA.
Joyce Wassen, Lianne Sonneveld, Susan Schut, Lotte Leukenhaus, en de spelverdeelsters Lieke Dommerholt en Lisanne Samsom blijven ook in het seizoen 2019-2020 voor SV Dynamo in de Topdivisie actief.

Tekst: Rob Kruitbosch

Fotografie: Peter Donderwinkel

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.