Burgemeester huldigt landskampioen Draisma Dynamo

image0.jpeg
Op een zonovergoten Raadhuisplein is de selectie van Draisma Dynamo donderdagavond alsnog gehuldigd voor de op 8 mei jl. veroverde landstitel. Ten overstaan van een groot aantal belangstellenden zette het Apeldoornse gemeentebestuur de landskampioen in de bloemen.
image1.jpeg
Het kwam er toch van. De afgelopen weken is er om uiteenlopende redenen met data geschoven, van uitstel kwam uiteindelijk geen afstel. In de vroege donderdagavond was het zover. Coach Redbad Strikwerda en zijn kampioenen waren op het oude Raadhuis van Apeldoorn te gast bij burgemeester Ton Heerts en sportwethouder Sunita Biharie.
Vanaf het bordes sprak de burgemeester de grootste sportambassadeurs van zijn gemeente toe. Lovende woorden waren er voor de prestaties van het team in het algemeen en voor de helaas verhinderde Jeroen Rauwerdink in het bijzonder. Aansluitend waren er bloemen en een herinneringsspeldje, een ‘bombardement’ door confettikanonnen en bracht het duo Hans Carras en Robbie Kee het Draisma Dynamo-lied ten gehore.
image2.jpeg
De intentie van zowel de Stichting Topvolleybal Dynamo als het gemeentebestuur is om in 2023 op dezelfde locatie opnieuw een feestje te bouwen en een jaarlijkse traditie van de huldigingen te maken…

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.