Bram Langevoort doet stapje terug vanwege blessureleed

Vanwege aanhoudend blessureleed zet Bram Langevoort noodgedwongen een punt achter het spelen van topvolleybal bij Draisma Dynamo. “Door verscheidene blessures lukt het me niet meer om te presteren op het niveau dat ik van mezelf eis”, licht de 26-jarige passer/loper het voor hem ingrijpende besluit kort toe.

Bram Langevoort

De Vaassenaar maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van de selectie van Draisma Dynamo. Met het winnen van de nationale beker konden in 2019 de kurken van de champagneflessen, hét persoonlijke sportieve hoogtepunt voor Langevoort. Voordien kwam hij uit voor Blok EVC, SV Dynamo, Alterno en Advisie/SSS.

Ondanks de lichamelijke ongemakken die hem kwelden kijkt Langevoort met een voldaan gevoel terug op zijn verblijf in de Draisma Dynamo Arena. “De afgelopen twee jaar bij Dynamo waren superleuk en leerzaam. We hebben beide jaren een competitief team gehad waarmee we konden strijden voor de prijzen. Dynamo is een enorm mooie club met een fanatieke aanhang. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de afgelopen twee jaren.”

Langevoort hoopt zijn volleyballoopbaan in de toekomst nog wel op een lager niveau te kunnen voortzetten. “Wat ik komend seizoen ga doen wat betreft volleybal, is nog niet zeker. Ik wil nog wel blijven spelen, maar in welk team dat zal zijn moet nog blijken. Het zal sowieso bij Dynamo zijn.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.