Bo keert terug, Nikky en Joyce blijven en Lieke doet stapje terug

Bo Duteweert keert terug bij SV Dynamo Apeldoorn D1

De 20-jarige passer-loper uit Raalte kiest er na een sabbatical voor om in Apeldoorn verder te gaan waar ze was gebleven. Bo over haar keuze: “Een jaar er tussenuit had ik nodig maar het begon al een tijdje weer het kriebelen. De interesse vanuit SV Dynamo kwam op het juiste moment en ik hoefde dan ook niet lang na te denken. Ben namelijk nu een stuk volwassener en in de nieuwe ambities kan ik me uitstekend vinden.”. De komst van Bo is een kwalitatieve impuls voor het team. Opnieuw een bewijs dat er voldoende kwaliteit in onze regio is.

Bo Duteweert

Nikky ten Harmsen en Joyce Wassen verlengen

Naast de terugkeer van Bo zijn we blij om met twee speelsters uit de huidige selectie te verlengen. Nikky zal net als vorig jaar de lijntjes in het achterveld blijven uitzetten. De 25-jarige libero keerde vorig jaar terug op het oude nest, naar de club waar ze haar jeugdopleiding ook genoten heeft. Nikky geeft als reden voor nog een jaar bij Dynamo: “Afgelopen jaar waren we een heel hecht team. Eén van onze kwaliteiten. Het is een fijne mix van ervaring en talent die het beste in zichzelf en elkaar eruit wilt halen.”

Nikky ten Harmsen

Joyce Wassen blijft nog een jaar bij dames 1. De 31-jarige speelster is al jaren een vaste waarde in de hoofdmacht van Dynamo. “Ik wil er nog een jaar alles uithalen, hoe mooi zou het zijn om afscheid te nemen met een kampioenschap!”. Joyce speelde afgelopen seizoen al meerdere wedstrijden als diagonaal en zal volgend seizoen volledig de overstap maken naar deze positie.

Joyce Wassen

Lieke Dommerholt doet een stapje terug

Na vier seizoenen in de Topdivisie bij SV Dynamo doet spelverdeelster Lieke Dommerholt een stapje terug. Lieke is inmiddels al bijna een jaar aan het werk en is op zoek naar iets meer tijd voor haar loopbaan. Ze zal volgend jaar terugkeren bij haar oude club Avior. Wij willen haar bedanken voor de jarenlange samenwerking en wensen Lieke veel succes in Deventer, aldus Michael Beugelsdijk.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.