Bekerwinnaars laten hoofdsponsor meegenieten

De slagroom was er al met het winnen van de finale tegen Abiant Lycurgus. De taart hebben de kersverse bekerwinnaars drie dagen na dato eventjes nagebracht.

Spelers en begeleiders van Draisma Dynamo waren uiteraard niet vergeten aan wie ze hun bekerwinst mede te danken hebben. Vandaar dat een select gezelschap zich woensdagmiddag met een taart bij hoofdsponsor Draisma aan de Paramariboweg meldde.

Zonder steun van het Apeldoornse aannemingsbedrijf is het bedrijven van topvolleybal bij Dynamo niet mogelijk. Hun erkenning daarvoor stelden de succesvolle volleyballers onder bewijs met het aanbieden van deze appetijtelijke geste.

Aangezien de bekerwinst naar méér smaakt, hoopt de selectie van coach Redbad Strikwerdahet personeel van de hoofdsponsor over niet al te lange tijd nogmaals op een smakelijke traktatie te verwennen. Maar dan met een nóg grotere taart…

image1.jpeg

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.