Bekerhouder begint titelverdediging in Capelle aan den IJssel

Draisma Dynamo begint de titelverdediging in het toernooi om de nationale volleybalbeker in Capelle aan den IJssel. Bij de loting voor de achtste finales, die vrijdagochtend plaatshad op het kantoor van de NeVoBo in Utrecht, werd de Apeldoornse bekerhouder gekoppeld aan Topdivisionist VCN.Draisma Dynamo’s bekeropponent deelt na vijf speeldagen de koppositie in de Topdivisie met Zalsman Reflex. De Zuid-Hollanders bereikten deze topklassering onder meer dankzij een 2-3 zege bij Dynamo 2 op 19 oktober jl.

Voor de Dynamo-reserves, die eveneens in het bekertoernooi vertegenwoordigd zijn, kwam er ook een mooie tegenstander uit de koker. De mannen van trainer/coach Justin Sombroek mogen in de Draisma Dynamo Arena de krachten meten met eredivisionist RECO ZVH.

Het Dames 1-team van SV Dynamo lootte eveneens een thuiswedstrijd tegen een club uit de hoogste speelklasse. De meiden van Michael Beugelsdijk gaan de confrontatie aan met VC Sneek, landskampioen van 2015 en 2016. De start van de Friezinnen in de eredivisie verloopt nogal moeizaam. Na vier speeldagen wacht de equipe van Paul Oosterhof nog op haar eerste competitiezege en bekleedt ze de voorlaatste plaats in de rangschikking.


De wedstrijden in de achtste finale van het bekertoernooi staan gepland op zaterdag 23 november

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.