Bekerfinale op 18 april, play-off finale in best-of-three modus

De Nevobo heeft in overleg met Draisma Dynamo en Amysoft Lycurgus nieuwe data vastgesteld voor zowel de bekerfinale als de reeks play-off duels om de landstitel.
De uitgestelde bekerfinale tussen Draisma Dynamo en Amysoft Lycurgus wordt nu gespeeld op zondag 18 april. Plaats van handeling is het Topsportcentrum Alfacollege in Groningen.
De ontknoping van de strijd om het landskampioenschap, die zal worden ingekort tot een best-of-three serie, gaat van start op woensdag 21 april. Draisma Dynamo begint met een thuiswedstrijd. Op zaterdag 24 april volgt in Groningen de tweede wedstrijd. Voor het geval er een derde ontmoeting noodzakelijk mocht zijn, dan wordt die op zondag 25 april in Apeldoorn afgewerkt.
De serie moet voltooid zijn voordat het internationale seizoen begint. Het Nederlands team, waarvoor in totaal acht spelers van Dynamo en Lycurgus op de longlist staan, speelt namelijk op 7 mei al de eerste interland voor de EK-kwalificatie.
Foto: Wout van Zoeren
Tekst: Rob Kruitbosch

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.