Apeldoorns autoverhuurbedrijf breidt steun aan Draisma Dynamo uit

Ensing Autoverhuur voor drie jaar shirtsponsor

Mobiliteitspartner van zowel de dames als de heren van Draisma Dynamo was Ensing Autoverhuur al. Met ingang van dit seizoen staat de naam van het Apeldoornse autoverhuurbedrijf ook op het shirt van de mannenploeg. De Stichting Topvolleybal Dynamo sloot hierover met directeur Joey Ensing een sponsorovereenkomst voor de duur van drie jaar.

Al sinds 70 jaar verhuurt Ensing in Apeldoorn auto’s en helpt het haar clientèle al met een gerust gevoel de weg op. Met Joey Ensing achter het stuur beweegt Ensing Autoverhuur zich vol vertrouwen voort door de 21e eeuw. Met een enthousiast team medewerkers zet de achterkleinzoon van de oprichter alles in het werk om alle huurders van auto’s en bestelbusjes op de juiste bestemming te krijgen.

Iedereen kan bij Ensing Autoverhuur terecht voor een vervoersmiddel naar wens. In de vestiging aan de Deventerstraat, pal naast het Apeldoorns kanaal, staat een omvangrijk wagenpark operationeel startklaar. Ensing Autoverhuur is van oudsher diepgeworteld in de Apeldoornse samenleving. Als mobiliteitspartner van diverse sportverenigingen heeft het bedrijf al heel wat teams de weg van succes op geholpen. Ensing Autoverhuur opende eerder dit jaar ook een vestiging in Zwolle.

Sinds het seizoen 2019-2020 regelt Ensing Autoverhuur het vervoer van de dames 1- en heren 1-teams van Draisma Dynamo.

Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.